Presentation av Fredrik Olofsson - nya klubbchefen på Skerike GK

Hej medlemmar,

Jag heter Fredrik OIofsson och är Er nya klubbchef. Nu närmar sig våren och årets golfsäsong, det börjar även närma sig min första dag på Skerike GK. Det skall bli väldigt spännande och roligt att arbeta tillsammans med styrelse, personal och medlemmar för att behålla den positiva andan som råder inom klubben.

Jag ser verkligen fram emot denna sommar och hoppas att jag tillsammans med övrig personal kan fortsätta hålla en hög servicenivå.

Senast kommer jag från resebranschen där jag arbetat för Golf Plaisir i 18 år. Innan dess så var jag på Frösåker GK som assistarande Pro, dessförinnan arbetade jag som kanslist på Tortuna GK. Det kommer säkerligen vara några ansikten jag känner igen under sommaren. Jag har varit medlem i Skerike i ca 10 år och trivs i den glada avspända atmosfären på klubben.  Min golfkarriär började i Falun-Borlänge GK men tog fart när jag flyttade till Västerås för att gå i skolan och spela ishockey. Min största golfmerit är ett inofficiellt EM-Guld i lag för H35 som spelades på Rya GK. Nu för tiden njuter jag av golfrundor i glatt sällskap och oftast på vår roliga bana.

Jag ser fram emot att träffa er alla i sommar och hoppas att vi tillsammans skall fortsätta att vara den golfklubben som man trivs i.

53588513 424439651648642 1277115406003208192 n

Fredrik Olofsson

Klubbchef

Skerike GK

Utbildningsprogrammet för 2019 är publicerat

Äntligen är programmet ute för 2019. Kika in in under fliken utbildningar och se om ni hittar något som intresserar er. Hittar ni något så passa på att anmäla er redan idag, platserna på utbildningarna brukar snabbt gå åt.

Nya krögarna presenterar sig lite....

Det är med stort nöje och glädje vi ser fram mot att driva Skerike GK:s restaurang. Vår ambition är att erbjuda medlemmar och gäster till klubben god och vällagad mat och tillhörande drycker. I vår matlagning utgår vi från det svenska klassiska köket som vi gärna sätter en twist på. Vi kombinerar gärna mat och menyer med de nya mattrenderna och influenser från Världens Mat. Vår måltidsfilosfi är att vår mat skall vara en smakupplevelse, se riktigt gott ut och alltid serveras med ett leende.

Våra råvaror väljer vi med omsorg och försöker så långt ut det är möjligt köpa råvaror så nära som möjligt. Självklart ställer vi krav på MCE-märkt fisk och gröna rätter finns givetvis alltid med i någon form på vår meny. Vi är en familj med mångårig erfarenhet att driva och utveckla restauranger, det är nu första gången vi antar utmaningen att driva en golfrestaurang. Förrutom god mat så kommer vi kunna erbjuda ett härligt brödsortiment i form av färdiga smörgåsar med olika pålägg och tillbehör. Kalla drycker och ett kiosksortiment kommer även det finnas tillgängligt. Självklart skall du kunna unna dig en välförtjänt öl eller varför inte ett glas "skumpa" efter en lyckad runda. Vi ser fram emot att träffa just Dig i vår restaurang och lyssnar gärna på dina önskemål.

Vi ser fram emot att bli en del av Skerike GK...Vi är beredda, är ni?

Sergon, Tony, William och Fredrik

Skerike GK söker säsongspersonal till banan, receptionen och shopen

Golfbanearbetare

Skerike GK söker golfbanearbetare. Du bör ha erfarenhet från golfbanearbete eller liknande tex anläggnings- eller trädgårdsarbete.

Är du golfspelare och har maskinvana är detta en merit.

Skriv och berätta om dig själv och din bakgrund.

Du skall ha fyllt 18 år och inneha B-körkort.

Arbetstid/varaktighet: Heltid 190415-091014, schemalagt helgarbete

Kontaktperson: Robert Klint, Banchef

Sista ansökningsdag är 2019-03-10

Shop/receptionspersonal

Skerike GK söker shop- och receptionspersonal. Det är bra om du har kassavana och jobbat i butik men vi sätter även stort värde på din servicekänsla och av bemötande av kunder.

Har du tidigare jobbat med GiT, Golfens IT-system är detta en merit.

Skriv och berätta om dig själv och din bakgrund

Arbetstid/varaktighet: Heltid/ 190415-190930, schemalagt helgarbete

Kontaktperson: Anneli Lahti, ordförande

Sista ansökningsdag: 2019-03-10

Shop/receptionspersonal för helgjobb

Har du tidigare jobbat med GiT, Golfens IT-system är detta en merit.

Skriv och berätta om dig själv och din bakgrund

Arbetstid/varaktighet: Heltid/ 190415-190930, schemalagt helgarbete

Kontaktperson: Annelie Lahti, ordförande

Sista ansökningsdag: 2019-03-10

Utbildningar i de nya reglerna

Förra veckan hade Åke Westerlund andra sittningen av sju inplanderade regelutbildningar. Det var drygt 40 regelintresserade golfare som kom till denna träffen, hitills har det varit ca 120 personer på de två träffarna. Det finns fortfarande 5 inplanerade utbildningstillfällen 12/2, 4/3, 19/3 10/4 och 23/4.

Ni är hjätligt välkomna in med anmälningar till det datum som passar er bäst!

Sida 1 av 64

Stängt för säsongen