Rangen stänger tidigare på måndagar

Från och med idag 10/9 kommer rangen  stänga tidigare på måndagar. Vi stänger som vanligt rangen för att kunna plocka upp alla bollar så att det är möjligt att klippa rangen på tisdag morgon men den här årstiden blir det mörkt tidigt så därför måste vi justera öppettiderna.

Rangemaskinen kommer vara avstängd från 18:00 och alla bollar ska vara utslagna senast 18:30

Tack på förhand

Ändrade öppettider i shop och reception

Från och med måndag den 10 september har shop och reception öppet måndag - torsdag 08.00 - 17.30  och fredag till söndag 08.00 - 16.00.

Intresserad nyhetsskrivare sökes

Finns det någon i Skerike GK som är intresserad av att vara nyhetsansvarig för klubbens verksamhet? Under säsongen är det stor verksamhet och vi behöver någon som är intresserad av att vara spindeln i nätet och skriva på webben och klubbens Facebooksida om det som händer. Framför allt samordna mellan lagledare för Västmanlandsseriena och matchserierna och skriva om deras framfart under säsongen. Förutom de olika serielagen har vi även cirka 20 klubbtävlingar, matchspel, seniorgolf och torsdagsgolf.

Lagen är för damer:
Matchserie och Västmanlandsserien Vardagsserie och Helgserie

För herrar är det:
Matchserier H55, H65 och H75
Västmanlandsserien Scratch, H40, H50, H60 och H70

För tillfället går det att hör av sig till Anders Gillner om du är intresserad.

Vinnare i Västmanlandsserien herrar scratch

Skerikes herrar vann Västmanlandsseriens scratchserie herrar för andra året i rad! Bra spelat Peter Nilsson, Patrik Skoglund, Henrik Söderlund, Tobias Holm Karlberg, Henric Jacobsson, Thomas Johansson, Johan Rapp, Johan Ivebrink med flera!

De flesta andra serierna har en omgång kvar och ni hittar resultaten i Västmanlandsserierna här.

Herrar 65 avancerar till div 1

Skerikes herrar, H65 har avancerat i matchserierna. 2017 slutade laget på en andra plats i div 3 norra och avancerade till div 2.

I år har de spelat åtta matcher i div 2 norra och endast förlorat en match och vann hela serien endast två poäng för Kårsta GK. Nästa år väntar alltså div 1 vilket är den högsta nivån i Mellansvenska matchserierna.

Ni hittar årets resultat här
Och här kan ni läsa om alla matchserier i Mellansvenskan
H65 Skerike GK

Bra spelat, Bengt Almqvist (kapten), Sune Lindberg, Kenneth Nilsson, Kent Johansson, Carl-Axel Allared, Jan Eric Reinholdsson, Göran Åkerlund, Göran Tjulin, L-G Ericsson, Kent Jonsson, Paul Madsen, Hans Nilsson, Lennart Sundin, Jan Karlsson.

Stort grattis!

Sida 1 av 60