Banan öppnar 23/4

Hej alla golfsugna medlemmar!

Vi har äntligen nyheten som alla väntar på…

Efter städdagen på lördag 23 april så kommer vi öppna vår 18-hålsbana för spel. Vi kommer tyvärr behöva ha provisoriska greener på hål 14,15 och 16 då vintern har varit extremt tuff i år. Så passa på att städa på förmiddagen och spela på eftermiddagen. Tidsbokningen öppnar från efter lunch idag. Greenfee för gäster med 3 provisoriska greener är 400 kr helg och 300 kr vardag. Juniorer har halv avgift på detta.

Enviloopen 9-hålsbanan

Den är redan nu öppen med provisoriska greener. Där har vintern satt sina spår värre än på stora banan. Därför så kommer vi öppna upp med några sommargreener först den 29 april. Dock öppnar vi tidsbokningen på Enviloopen från i morgon bitti. Greenfee forstätter att vara 100 kr ett tag till.

Restaurangen

Vi kommer smygöppna vår restaurang i morgon fredag 22 april med lite fika. Passa på att komma ut och titta hur det ser ut nu. Från fredag 29 april räknar vi med att öppna upp med mat.
Som ni kanske förstått så kommer vi driva restaurangen i egen regi med Pia Persdotter som anställd. Vi ser fram emot en härlig sommar och välkomna till den nya restaurangen.

Övningsområdet 

För alla träningssugna kommer vi öppna övningsområdet närmast infarten imorgon på fredag 22/4, även chippingreen närmast rangen öppnar då.

Golfbilar

Golfbilsförbud gäller tillsvidare då växtligheten måste komma igång mer. Vi hoppas kunna tillåta golfbilar så snart som vädret tillåter.

 

Välkommen ut till oss i helgen på Skerike GK.