Träningsläger V27

Golflägret är till för dig som gillar att träffa andra golfare, träna och spela golf. Du behöver ha handicap 54 eller lägre. Vi kommer att träna och  spela på banan. Det är bra om du har din egen utrustning I priset ingår all träning, spel, lunch & ett mellanmål om dagen. 


Information

Det här är ett träningsläger för dig som har grönt kort att tycker det är roligt att träffa andra golfare, träna och spela golf. 

Vi kommer att träffas varje dag mellan 08:30-16:30 för att under dagen träna, spela och lära oss mycket om spelet golf. 

Alla som har hcp 54 eller lägre får vara med på lägret. Vi kommer att dela in grupperna efter handicap och självklart efter om man har önskemål att vara med en kompis.

Datum: Måndag 1/7- Torsdag 4/7 

Tid: 08:30-16:30 

Pris: 1595:-Inkl. mellanmål förmiddag och eftermiddag samt lunch5


Ledare

 

 

Fredrik Hellsten

Ring: 021-51080

Mail: fredrik.hellsten@skerikegk.se


Kontakta oss
  • Vi behöver personnummer eller golf-id för att lägga in er i medlemsregistret. Vi kommer behandla era personuppgifter enligt rekommendationer från Svenska Golfförbundet och därmed också enligt GDPR.
  • Vi får inte enligt lag teckna avtal med minderårig, person under 18 år. För att vi ska kunna hantera er anmälan samt kunna skapa ett eventuellt golf-id till deltagaren måste ni uppge namn och golf-id eller personnummer. Vi kommer hantera era uppgifter enligt SGFs regler och därmed också enligt GDPR.