Juniorverksamheten på Skerike GK

Säsongen för junioraktiviteter börjar närma sig på Skerike GK och vi märker redan nu att trycket är högt. Vi har en utbredd juniorverksamhet för alla i åldrarna 6-18 år. Vi erbjuder gruppträningar, juniorläger, juniortävlingar och övriga evenemang över hela säsongen.

Det finns fortfarande platser kvar i våra träningsgrupper. Ta därför möjligheten och anmäl dig till en av våra grupper. Vi har fyra olika träningsgrupper för juniorer uppdelat efter ålder. För de yngsta har vi 6-8 årsgruppen och för de lite äldre erbjuder vi träning i grupperna 9-11, 12-13 och 14-18 år. Vi har engagerade ledare med stor erfarenhet av golf. Grupperna tränar två gånger per vecka och pågår hela säsongen från vecka 18 till 39.

Vi erbjuder golfläger under sommarlovet för juniorer som vill testa på golf eller ta grönt kort. Lägren vecka 25 och 26 är fulla och vi har därför utökat med vecka 27 för att så många som möjligt ska få chansen att vara med. Läs mer på vår hemsida under www.skerikegk.se/traning-och-utbildning/juniorverksamhet/.

Skerike GKs juniorkommitté arbetar aktivt tillsammans med klubbens två golftränare Fredrik Hellsten och Greger Axelsson för att upprätthålla en väl fungerande juniorverksamhet. Kommittén ser till att det finns aktiviteter som är roliga för ungdomar i åldrarna 6-18 år, samt utbildar och engagerar ledare i juniorverksamheten. Är ni intresserade av att vara med i juniorkommitén, hör vänligen av er till kansliet på telefon 021-510 80 eller mejl kansli@skerikegk.se.

Välkommen!

Mvh Skerike GK