Torsdagstävling

I år så blir det en förkortad version av Torsdagstävlingen, vi kör 10 deltävlingar innan finalspelet, vi kommer stryka de 5 första deltävlingarna.
Torsdagstävlingen är en “spontantävling”. Du väljer själv vilka du vill spela med och när du vill gå ut under torsdagen. Ni anmäler er i receptionen genom att skriva upp er på en lista. När ni spelat färdigt lämnar ni in scorekortet i receptionen, påskrivet som vid en vanlig tävling. Är receptionen stängd lägger ni scorekortet i “Greenfeeinkastet” eller brevlådan märkt “Torsdagsgolf” utanför entren.

Det är tillåtet att delta i en tävling, på Skerike GK innan man spelar Torsdagstävlingen. M a o spel på banan innan Torsdagstävlingen är tillåtet om rundan är en tävling.

De aktuella speldatumen innan finalen i höst är följande: 3, 10, 17, 24 juni, 1, 8 juli, 5, 12, 19, 26 augusti. Vi har uppehåll v 28, 29 och 30. Sen avslutats Torsdagstävlingarna med en final i början av september. Finalen spelas söndag den 5 september med första start 08.30.

Spelform

Slaggolf, alla spelar i samma klass

Startavgift

80 kr

Priser

För varje deltävling delas 4 priser ut i form av presentkort i shopen, 320 kr, 220 kr, 120 kr och 80 kr. De fyra första på order of merit efter finalen får priser i form av presentkort i shopen. Dessutom får de tre främsta i omgångarna 6-10 och 11-15 bollpriser.

Poängsystem

Poängen fördelas enligt nedan. Ett korrekt inlämnat scorekort ger 5, 6, 7 eller 8 poäng om man är utanför top 10.