Nygammal tränare på klubben!

Under säsongen 2023 kommer Mikel Leander hjälpa oss med träningar, lektioner och kurser på klubben. Många av er känner säkert igen Micke sen tidigare eftersom han jobbat på Skerike GK i shopen samt att han var med lite under förra säsongen som tränare/ledare.
Förutom att hjälpa oss på Skerike GK så kommer han även att vara en del på Hälla Golf.

Välkommen tillbaka till Skerike GK!

Här följer en liten presentation av Micke.

Mitt namn är Mikael Leander och jag är inte gammal än. 1999 började jag spela golf på Sala golfklubb. Sedan dess har jag varit fast i denna fantastiska idrott. 2016 föddes drömmen om att jobba med golf på heltid, och precis som på golfbanan gäller det att ha tålamod. Nu har tålamodet belönats och jag får leva min dröm jag haft så länge. Om jag skulle beskriva mig själv som tränare skulle jag nog säga: avslappnad, engagerad och tålmodig

Favoritminne från golfen: Mitt favoritminne måste ändå vara mina 52 slag på första 9 hålen på Ullna, det var så frustrerande och roligt på samma gång men jag skulle inte vilja göra om det

Bästa slaget i bagen: bunkerslagen

Favoritklubba: Puttern (fast järn 5:an börjar växa i mina ögon den också)