Öppning av Guldkundsbanan!

Ändring angående Guldkundsbanan, då det är många som har suktat efter att komma igång med golfen så har vi lagt upp Guldkundsbanan så den är bokningabar via min golf.
Så tidsbokning gäller från och med lördag 28 mars 07.00 och framåt. Så var snälla att gå in och boka era tider via min golf eller via appen.

Nu har det torkat upp på Guldkundsbanan så vi planerar att öppna den med sommargreener i morgon onsdag den 25 mars kl 12.00. Vi kommer ha dubbla flaggor ute dvs på ordinarie green samt även en flagga på den provisoriska greenen. Tänk på att det är förbjudet att spela på de ordinarie greenerna om det är frost. Övningsområdet öppnas också med de 2 inspelsgreenerna som är närmast vägen. Puttinggreen kommer att vara stängd ett litet tag till. När det gäller 18-hålsbanan så hoppas vi på varmare nätter framöver så vi kan ta beslut om den kan öppnas.
Betalning sker via swish (nummer för swish finns vid portalen vid första tee och i klubbhuset) och nu i början kör vi utan tidsbokning utan vi kör på bollränna/kösystem på plats.

Välkomna ut i morgon och spela vår Guldkundsbana!