Shopen

Shopen på Skerike GK drivs i egen regi. Det innebär att all vinst vi gör i shopen återinvesteras i klubben för att kunna förbättra våra banor, övningsområde, klubbfaciliteter och juniorverksamhet.

Vi jobbar huvudsakligen med tre klubbtillverkare: Ping, Cobra och Titleist. 

Vi erbjuder Custom fitting med våra PGA-tränare Fredrik Hellsten och Greger Axelsson. I våra fittings använder vi oss av TrackMan 4. Vi använder ovanstående klubbtillverkares modeller vid våra utprovningar. Med hjälp av vår expertis, erfarenhet och hjälpmedel hittar vi rätt uppsättning av skaft, klubbhuvud och grepp för att optimera ditt golfspel. 

Shopen är välfylld med ett brett kläd- och skosortiment. Med märken som: Puma, FootJoy, Adidas, Daily Sports, Röhnisch och Abacus. 

Vi erbjuder också produkter från Garmin i form av golfklockor och launch monitors. Garmin R10 är år 2021 stora nyhet inom launch monitors. Den mäter flera parametrar såsom slaglängd, klubb- och bollhastighet, klubbans alla vinklar genom träffen och bollens spinn samt riktning. Alltså det perfekta träningsredskapet för dig som vill utveckla ditt golfspel till nästa nivå. 

Vi erbjuder också solglassögon från Stenson Eyewear som är anpassade för golfspel. Glasögorna finns i street- och performance modeller. Det finns också olika linser beroende på vilket solljus du spelar i. Vissa linser är kontrasthöjande och andra är ljusskyddande för känsliga ögon. 

Du kan alltid ringa till oss eller komma in och fråga om du har funderingar kring utrustning. Vår shoppersonal och tränare hjälper gärna till. 

Verkstad

Vi servar gärna din utrustning. Vi erbjuder följande service: Greppbyte, kapning, förlängning, skaftbyte, byte av adapter till metalwoods, omviktning och kontrollering av loft, lie och svingvikt. 

Vi rekommenderar att ni byter grepp på era klubbor med jämna mellanrum. Det är också bra att kontrollera loft och lie på era järnklubbor och wedgar med jämna mellanrum. Loft och lie tenderar att förändra sig över tid eftersom klubban slås ned i marken hela tiden. Om klubbans loft ändrar sig kommer slaglängden att påverkas. Klubbans lie påverkar slagets riktning. Det är därför viktigt att kontrollera att klubbornas loft- och lie intervall är korrekta. Smidda klubbor är oftast mjukare i stålet än gjutna, därför ändras loft och lie mer på smidda klubbor. 

Prislista:

Omgreppning 50:- /klubba (gratis om du köper grepp i vår shop). 

Kapning 100:- /klubba

Förlängning 150:- /klubba

Loft/lie kontroll med/utan justering 50:- /klubba

Byte av adapter 150:- 

Skaftbyte 200:- 

Utrustning

Bollar

Kläder & skor

Accessoarer