Trackman range är igång på Skerike GK!

Äntligen har vi fått igång Trackman Range på Skerike GK.

Det är det sjätte systemet i Sverige och bygger på tekniken från den världsledande launchmonitoren Trackman 4. Vi vet att många har provat att spela inomhussimulator, gjort custom fittings eller tagit lektion där man använt Trackman 4.

Vi får väldigt många frågor om hur systemet fungerar, vad det kostar, vilken information man får etc. Vi ska svara på några av de frågor som vi får men det bästa sen är att ni själva åker ut och provar på systemet. Ni kan använda er av systemet för att träna på rangen, värma upp etc. Skulle det vara något sämre väder eller att ni har lite tight med tid för att hinna 18-hål på banan så kan även spela arton hål i Trackman Range.
För att ni ska komma igång på ett lätt sätta så kan ni via den här länken gå hjälp till en snabbstart för att komma igång med Trackman range. Klicka här för en guide för att komma igång

Systemet fungerar genom att vi har tre radars sitter på rangen som mäter bollens flykt genom luften som sedan presenteras på skärmar, tablets eller telefoner.
Trackman Range ingår i priset när ni köper bollar på rangen, så det är ingen extra kostnad för dig när du är ute och tränar med Trackman Range.
Det finns många saker som ni kan göra när ni använder Trackman Range ni kan välja att träna slag på rangen eller på en bana, tillsammans med golfens yngre förmågor jaga monster, få koll på hur långt du slår dina slag, spela olika banor och mycket mer.

Vi kommer att skicka ut mer information om hur ni kan använda er av Trackman Range i er träning och uppvärmning och så vidare.

Välkomna till Skerike GK