SKERIKE
TRACKMAN RANGE

5 steg från parkeringen finns  Trackman Range.
Du kan nyttja Trackman Range på 27 av våra 42 utslagsplatser, varav 10 av platserna har fasta skärmar som visar data på dina slag. På övriga 17 platser så kan du använda din telefon eller surfplatta för att se din data från Trackman Range.

20 av 42 platserna är under tak varav 5 platser har infravärmare. 

När mörkret börjar lägga sig över rangen och det kan bli svårt att se bollarna så tänder du rangens lampor och du kan fortfarande se bollen flyga.

Det enda du betalar är priset för bollarna!

Vad är
Trackman Range?

Trackman Range är en flexibel men beprövad teknik från proffstouren och den bästa programvaran för virtuell golf, träning och underhållning i branschen. För oss som anläggning är det även en möjlighet att locka och behålla gäster med en ny interaktiv upplevelse, och om du är en spelare kommer du snart att uppleva ett helt nytt sätt att träna, spela och ha roligt på.

Så funkar det

Du betalar lättast med betalkort (VISA och Mastercard). Vi har även rangekort som du kan fylla på med önskat belopp i shopen. Köper man ett rangekort så får man 10% extra på insatt belopp. Så tex 200 kr blir 220 kr.

Priser:
26 kr 20 bollar
47 kr 40 bollar
75 kr 80 bollar

Golf för alla

Vi hjälper spelare att utveckla sitt fulla potential. Trackman Range handlar om spännande och användarvänliga applikationer som erbjuder den ultimata träningsupplevelsen för varje golfspelare på varje nivå. Det innefattar träning, spel och virtuell golf. Dessutom kommer det nya funktioner varje säsong.

Spela banor

Spela golf på världens bästa banor

Träning

Träna med nyttig feedback och data på varje slag

Roliga spel

Spela själv eller utmana kompisen på roliga spel