Golfskola v25

Golfskola v25 och V26

Golfskolan är till för dig som vill prova på och lära dig spela golf under en vecka av ditt sommarlov. Du behöver inte ha några förkunskaper. Vi kommer att träna, leka & spela på banan- Har du ingen egen utrustning så kan du låna av oss under golfskolan.I priset ingår all träning, spel, teorimaterial, lunch & ett mellanmål om dagen. I anslutning till lägret så kommer vi anordna Teen Cup, Världens största ungdomstävling, där alla kommer delta i olika klasser.

Information

I år kommer upplägget ändras lite om vi jämför med tidigare år. Det kommer finnas möjlighet för dig som vill prova på golf under två tillfällen, V25 och V 26. Upplägget är likadant under båda veckorna där fokus ligger på att prova på golf.

V25 och V 26
Mån  – Tors
Klockan 08:30-16:00
Inkl. mellanmål förmiddag och eftermiddag samt lunch
Pris  1295 :-

Ledare:

Fredrik Hellsten

Ring: 021-510 80

E-post: fredrik.hellsten@skerikegk.se

Anmälan Golfskola V25

• Vi behöver personnummer eller golf-id för att lägga in er i medlemsregistret. Vi kommer behandla era personuppgifter enligt rekommendationer från Svenska Golfförbundet och därmed också enligt GDPR.

Anmälan Golfskola V26