Juniorläger v26

Grönt-kortläger v25 och 26

Det här är ett läger för två kategorier av golfspelare.

Det för dig som har grönt kort men kanske inte spelat så mycket.
Det är även för dig som vill ha chansen att ta grönt kort under veckan.

Under veckan kommer du att utveckla alla slag, lära dig regler och golfvett.  Vi kommer även att hinna med att spela på Guldkundsbanan i slutet av veckan.

I slutet av veckan kommer vi även att anordna en deltävling i Teen Cup, Världens största ungdomstävling, där alla är med på sina egna villkor.

Ålder: 7-17 år

I år kommer upplägget ändras lite om vi jämför med tidigare år. Det kommer finnas möjlighet för dig som vill ha  chans att ta grönt kort under två tillfällen, V25 och V 26. Upplägget är likadant under båda veckorna där fokus ligger på att chansen att ta grönt kort golf.

V25 och V 26
Mån  – Tors
Klockan 08:30-16:00
Inkl. mellanmål förmiddag och eftermiddag samt lunch
Pris  1295 :-

Ledare:

Fredrik Hellsten

Ring: 021-510 80

E-post: fredrik.hellsten@skerikegk.se

Anmälan Grönt-kortläger V25

• Vi behöver personnummer eller golf-id för att lägga in er i medlemsregistret. Vi kommer behandla era personuppgifter enligt rekommendationer från Svenska Golfförbundet och därmed också enligt GDPR.

Anmälan Grönt-kortläger V26

Gruppindelning och träningstider