Ålder: 7-15 år

Det finns möjlighet för dig som vill ha en chans att ta grönt kort under två tillfällen, V25, V 26 och V 27. Upplägget är likadant under båda veckorna där fokus ligger på chansen att ta grönt kort.

V25, V 26 och 27

Mån  – Tors
Klockan 08:30-16:00
Inkl. mellanmål förmiddag och eftermiddag samt lunch
Pris  1395 :-

Ledare:

Fredrik Hellsten

Ring: 021-510 80

E-post: fredrik.hellsten@skerikegk.se

Anmälan Grönt-kortläger V25 2022

• Vi behöver personnummer eller golf-id för att lägga in er i medlemsregistret. Vi kommer behandla era personuppgifter enligt rekommendationer från Svenska Golfförbundet och därmed också enligt GDPR.
  • Vi får inte enligt lag teckna avtal med minderårig, person under 18 år. För att vi ska kunna hantera er anmälan samt kunna skapa ett eventuellt golf-id till deltagaren måste ni uppge namn och golf-id eller personnummer. Vi kommer hantera era uppgifter enligt SGFs regler och därmed också enligt GDPR.

Anmälan Grönt-kortläger V26 2022

Anmälan Grönt-kortläger V27 2022