Knattegolf 6-8år

Knattegolf 6-8 år

I knattegruppen är leken viktig. Vi varierar mellan slagträning och golflek med “plastklubbor och mjukbollar”. Utrustning finns att låna. Vill ni köpa någon klubba räcker det jättebra med en järn 7:a och en putter. Kom gärna in till Skerike GKs golfshop så hjälper vi er så ni får rätt anpassade klubbor.

Avgifter & medlemskap

Målsättningen med Knattegruppen är att barnen ska bekanta sig med golfen, ha roligt, och lära sig grunderna.

För att få vara med på träningarna måste man minst löst ett träningsmedlemskap, 100kr, för att vara försäkrad under träningarna. Vill man ha tillgång att spela på banan när det inte är träning kostar medlemskapet 900kr till och med det året man fyller 14år.

Ledare:

Greger Axelsson
Henrik Rydert
Alvin Munkevik
Adam Rastin
Leon Moghadas

Vi är alltid i behov engagerade ledare för att kunna genomföra bra träningar. Vill du hjälpa till så tveka inte att ta kontakt med Fredrik Hellsten.

fredrik.hellsten@skerikegk.se eller telefon 021-51080

Träningstider 2020:

Vårterminen är  10/5-28/6

Höstterminen är 16/8-27/9

Söndagar 16:00-17:00

Anmälan Juniorträning 6-8 år

• Vi behöver personnummer eller golf-id för att lägga in er i medlemsregistret. Vi kommer behandla era personuppgifter enligt rekommendationer från Svenska Golfförbundet och därmed också enligt GDPR.

Gruppindelning och träningstider

Knattegolf 6-8 år