NYBÖRJARKURS

Vi värderar kvalitén på utbildningen högt. Vårt mål är att du ska få en bra start på din golfkarriär och att du ska trivas och utvecklas hos oss. Utbildningen består av två delar, teori & praktik. Allt planeras och hålls av våra PGA utbildade och anställda tränare. Vi har två olika nybörjarutbildningar att välja mellan, i grupp eller individuellt.

Utbildningen vänder sig till dig som är 13 år eller äldre. Är du 12 år eller yngre erbjuder vi juniorträning från maj till september och juniorläger v. 25-27.

INDIVIDUELLT

Vänder sig till dig som har svårt att få till det med de fasta tider eller som vill göra utbildningen privat. Du och din instruktör lägger tillsammans upp tiderna för utbildningen. I utbildningen ingår 6,5 timmes praktisk och teoretiskutbildning, teorimaterial, 2 st fadderundor och faddergolf. 

Kostnad: 
Senior: 3295 kr
Junior: 2795 kr (13 – 21år)

Erbjudande: Medlemskap på vår 9-hålsbana inkl utbildning 4295 kr (gäller endast seniorer)

Är du intresserad av utbildningen individuellt kontakta Fredrik Hellsten, fredrik.hellsten@skerikegk.se så hjälper jag dig. 

GRUPP

Är det populäraste sättet att börja sin golfkarriär på. Fördelarna är många och några är att du träffar nya golfare i samma situation som du, det är socialt och är ett bra sätt att skaffa nya golfkompisar. I utbildningen ingår 12,5 timmes praktisk och teoretiskutbildning, teorimaterial, 2 st fadderundor och faddergolf. Ni är max 10 deltagare i varje grupp.

Kostnad:
Senior: 2295 kr
Junior: 1995 kr (13 – 21år)

Erbjudande: Medlemskap på vår 9-hålsbana inkl utbildning 3295 kr (gäller endast seniorer)

 

Från och med 2020 har man från Svenska Golfförbundet, SGF, och Svenska PGA, PGA, ändrat upplägget för hur nybörjarutbildningen kommer genomföras. Tidigare har det varit upp till klubben att bestämma hur man vill genomföra utbildningen samt om det ska vara någon typ av prov/tester. 

Från och med säsongen 2020 är det samma tester och utfarande som gäller för alla klubbar och utbildningar som leder till Grön kort.

När du startar utbildningen kommer du även skapa ditt golf-id. För att få ditt hcp 54 ska du under kursens gång eller efteråt genomföra ett teoriprov online, samt göra ett spelprov. 

Utrustning går bra att låna under utbildningen, vi har även bra och prisvärd utrustning att köpa i vår golfshop. Vårdad klädsel samt skor med plan sula tex gymnastikskor går alldeles utmärkt att ha på sig när man spelar golf. Har du frågor kring handicap, räkna poäng mm titta gärna på vår lathund eller fråga oss i receptionen.