Övningsområde

Här finns möjligheter till träning av alla slag. På rangen tränar du slag från 50 till 250 m med rangebollar från matta. På övningsfältet kan du sedan träna dina korta järn med slag på upp till 120 m med egna bollar från gräs. Slutligen kan du vid pitch- och chipgreenen träna de kortaste slagen från gräs mot en green med samma egenskaper som greenerna på stora banan.

Trackman Range

Endast 5 meter från parkeringen ligger rangen med 42 utslagsplatser varav 20 under tak. När mörkret smyger sig på så har vi lampor på rangen som gör att man ser bollen upp till ca 200 meter.
Nytt för 2023 är att vi nu erbjuder Trackman Range på 37 av våra 42 utslagsplatser där 10 av platserna har fasta skärmar som visar data på dina slag. På övriga 27 platser så kan du använda din telefon eller surfplatta för att nyttja Trackman Range.
Det enda du betalar är priset för bollarna!

Rangen är öppen hela året dygnet runt med belysning när det börjar skymma eller blir mörkt.

Du betalar lättast med betalkort (VISA och Mastercard). Vi har även rangekort som du kan fylla på med önskat belopp i shopen. Köper man ett rangekort så får man 10% extra på insatt belopp. Så tex  200 kr blir 220 kr.
Priser:
26 kr          20 bollar
47 kr          40 bollar
75 kr          80 bollar

 

Här kan du träna på alla typer av slag

Chippgreen

Pitchgreen

Puttgreen

Övningsfält

Behöver du hjälp med din träning?

Skerike GK har två golfinstruktörer med goda meriter som hjälper dig att utveckla ditt golfspel. Läs mer om vilka kurser och lektioner som finns och boka den som passar ditt behov bäst!