Övningsområde

Här finns möjligheter till träning av alla slag. På rangen tränar du slag från 50 till 250 m med rangebollar från matta. På övningsfältet kan du sedan träna dina korta järn med slag på upp till 120 m med egna bollar från gräs. Slutligen kan du vid pitch- och chipgreenen träna de kortaste slagen från gräs mot en green med samma egenskaper som greenerna på stora banan.

Rangen

Endast 5 meter från parkeringen ligger rangen med 40 utslagsplatser varav 10 under tak. När mörkret smyger sig på så har vi lampor på rangen som gör att man ser bollen upp till ca 200 meter.

Rangen är öppen hela året dygnet runt förutom måndag kl. 18:00 – tisdag kl. 08:00 då vi plockar upp alla bollar och klipper gräset (under sommarhalvåret).

Du betalar lättast med betalkort (VISA och Mastercard). Vi har även rangekort som du kan fylla på med önskat belopp i shopen.
Priser:
18 kr           18 bollar
32 kr          36 bollar
42 kr          54 bollar

Här kan du träna på alla typer av slag

Chippgreen

Pitchgreen

Puttgreen

Övningsfält

Behöver du hjälp med din träning?

Skerike GK har två golfinstruktörer med goda meriter som hjälper dig att utveckla ditt golfspel. Läs mer om vilka kurser och lektioner som finns och boka den som passar ditt behov bäst!