Privatlektioner

På Skerike GK kan vi hjälpa dig med alla delar i spelet. Behöver du hjälp med att slå bättre slag håller vi till i vår toppmoderna svingstudio där vi har tillgång till flera hjälpmedel bland annat vår Trackman 4. Har du svårare för puttning eller andra närspelsslag tränar vi ute på närspelsområdet där vi kan slå slag upp till 90 meter, självklart slår vi från gräs. eller putta på puttinggreenen som alltid är i bra skick.

Vår instruktör

Vår instruktör på Skerike GK heter Fredrik Hellsten. Fredrik har spelat golf i större delen i sitt liv och har jobbat som golfinstruktör sedan 2006 och har sedan 2013 jobbat på Skerike GK. Fredrik fortbildar sig kontinuerligt dels genom PGA of Sweden men söker även upp utbildningar som europeiska och amerikanska tränare anordnar i Sverige. Han har ävenflera  TPI-utbildningar, Titleist Performance Institute. Utbildningar som handlar om hur kroppens förutsättningar påverkar din golfsving.

Instruktör: Fredrik Hellsten
Telefon: 021- 510 80
E-post: fredrik.hellsten@skerikegk.se

Svinganalyser

I svingstudion gör vi även svinganalyser mer hjälp av kamera, dator och Trackman 4. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt filmar vi din sving, mäter klubbhastighet och bollhastighet. Med den här informationen analyseras svingen och vi kommer med tips, råd och förslag på övningar för att du på lättast sätt kan förbättra din sving.n sving.

Närspelslektioner eller spellektioner genomförs på övningsområdet eller på banan. 

Boka lektionstid

Laddar…