Vi behöver hjälp!

Vi behöver hjälp i vår verksamhet för juniorer och nya golfare. Allt för att de här golfarna ska få så bra upplevelse som möjligt

Faddrar för nybörjare

Vi behöver personer som kan hjälpa våra nybörjare ute på banan. Vi ger våra nybörjare tillfällen att spela ihop på 9-hålsbanan men för att det ska gå så smidigt som möjligt och för att dom ska få en så bra upplevelse som möjligt kan man behöva lite guidning ibland. Det är ingen svår och krånglig uppgift, ni behöver finnas där för eventuella frågor angående vissa regler, golfvett, hur man räknar poäng etc. Själva uppgiften ni har som fadder är att under 2-2,5h på en eller några söndagseftermiddagar vara behjälplig vid eventuella frågor när dom spelar på Guldkundsbanan.

Juniorledare

Vi behöver ledare till våra tränande ungdomar. Som ledare i någon av grupperna hjälper du till med att sätta igång gruppen, ta närvaro, uppvärmning och förklara övningar etc. Du behöver inte vara utbildad som golfledare eller ha tidigare ledaruppdrag. Vi kommer dels att jobba tillsammans men även hjälpa dig med den kunskap du behöver för att kunna vara ledare i din grupp. Dock är det viktigaste av allt att du ser och uppmärksammar alla barn/ungdomar samt hjälper till med att få träningarna så roliga som möjligt!

Vi har ett stort behov att ha ledare till gruppen 12-13 år!

 

Skicka ett mail till fredrik.hellsten@skerikegk.se om ni är intresserade