Shopen

shop2Vi driver en välsorterad golfshop. Här hittar du många kända varumärken inom golf. I butiken kikar du runt i egen takt - Men när du behöver hjälp finns vi till handa för att svara på dina frågor!

Shopens öppettider är generösa då vi har samma öppettider som receptionen.

Golfklubbor

Vi samarbetar med Cobra, Titleist och Callaway. Vi har demoklubbor vilket innebär att du själv kan låna en klubba eller ett set och prova. Men vi rekommenderar att du gör en klubbutprovning i vår svingstudio tillsammans med någon av våra instruktörer Emil Madsen eller Fredrik Hellsten. Du får då proffesionell hjälp med att hitta rätt klubba för dig!

Kläder och skor

På klädsidan erbjuder vi märken från välkända golfleverantörer. För damerna har vi Peak Performance, Dailys, Röhnisch, Puma och FootJoy. Vi har något för alla! För herrarna erbjuder vi kläder från Puma, FootJoy och Peak Performance.

Vad gäller skomärken är det FootJoy och Puma som gäller hos oss. FootJoy är världsledande för skor och handskar inom golf och Puma det märke  som är på uppgång.

sudio1

I vår 100 kvadratmeter stora svingstudio får du hjälp att prova ut din golfutrustning. Vi kan filma och analysera din sving och vi mäter boll och klubbhastigheter.

kladerÖnskar du hjälp med att prova skor och kläder hjälper vi gärna till. Hittar du inte din storlek beställer vi gärna hem från våra leverantörer.