Inga produkter i varukorgen.

Nybörjarkurs

NYBÖRJARKURS

Vi värderar kvalitén på utbildningen högt. Vårt mål är att du ska få en bra start på din golfkarriär och att du ska trivas och utvecklas hos oss. Utbildningen består av två delar, teori & praktik. Allt planeras och hålls av våra PGA utbildade och anställda tränare. Vi har två olika nybörjarutbildningar att välja mellan, i grupp eller individuellt.

Utbildningen vänder sig till dig som är 13 år eller äldre. Är du 12 år eller yngre så är det juniorträning eller juniorläger V.26 som gäller.

INDIVIDUELLT

Passar dig som har svårt att anpassa dig till fasta tider eller som vill göra utbildningen privat. Du och din instruktör lägger tillsammans upp tiderna för utbildningen. I utbildningen ingår 6,5 timmes praktisk och teoretiskutbildning, teorimaterial, 2 st fadderundor och faddergolf.

Kostnad:
Senior: 2995 kr
Junior: 2595 kr (13 – 21år)

Erbjudande: Medlemskap i guldkundsbanan inkl utbildning 3995 kr (gäller endast seniorer)

Är du intresserad av utbildningen individuellt kontakta Fredrik Hellsten, fredrik.hellsten@skerikegk.se så hjälper jag dig.

GRUPP

Är det populäraste sättet att börja ditt golfspel på. Fördelen är att du träffar nya golfare i samma situation som du, det är socialt och är ett bra sätt att skaffa nya golfkompisar. I utbildningen ingår 12,5 timmes praktisk och teoretiskutbildning, teorimaterial, 2 st fadderundor och faddergolf. Ni är max 10 deltagare i varje grupp.

Kostnad:
Senior: 1995 kr
Junior: 1795 kr (13 – 21år)

Erbjudande: Medlemskap i guldkundbanan inkl utbildning 2995 kr (gäller endast seniorer)

Nybörjarutbildning 1

Nybörjarutbildning 2

Nybörjarutbildning 3

Nybörjarutbildning 4

Alla som går nybörjarutbildningen får ett golfid. När du klarar spelkravet och teoriprovet får man HCP 54. Utrustning går bra att låna under utbildningen, vi har även bra och prisvärd utrustning att köpa i vår golfshop. Vårdad klädsel samt skor med plan sula tex gymnastikskor går alldeles utmärkt att ha på sig när man spelar golf. Har du frågor kring handicap, räkna poäng mm titta gärna på vår lathund eller fråga oss i receptionen.

4 glada

FADDERGOLF

Faddergolfen är till för er som har gått nybörjarkurs hos oss.

Tanken med faddergolfen är att ni i lugn och ro ska få spela golf med andra nybörjare och få chansen att få svar på alla frågor gällande golfvett och regler.

Kom gärna 15 min innan start.

Ha egen utrustning med er.

Det finns 2st faddrar på plats.

Faddrarnas uppgift är att hjälpa er att komma igång med spelet och finnas till hjälp för er

Ni spelar 6 hål.

Det går bra att spela fler hål efteråt.